Bandmedlemmer i True Believers

eirik200
Eirik Bergene
Den svært talentfulle munnspilleren og sangeren fra Etnedal i Oppland ble fast medlem av True Believers i 2014. Han har tidligere spilt med mange forskjellige band og musikere i det norske bluesmiljøet og ga i 2008 ut sin første soloplate. Bergenes møte med bluesmusikken skjedde ganske tilfeldig i en periode i livet han hadde planer om å satse på en fotballkarriere. Etter å ha opplevd en dansk munnspiller på en bluesklubb endret han planene og bestemte seg for å lære seg å spille munnspill. Han spilte deretter mange år med sitt eget band og også en tid sammen med Vidar Busk. Etter å ha oppholdt seg en periode i utlandet og hatt stillinger ved ambassadene i Moskva og Riga, er han nå tilbake i Norge og det norske musikkmiljøet.
rune200
Rune Endal
Bassisten fra Toten har lang fartstid i norsk musikkliv. Han begynte å turnere allerede på 70-tallet, men er nok mest kjent som bassisten i Vazelina Bilopphøggers på 80-tallet. Etter at han sluttet i Vazelina på begynnelsen av 90-tallet har han vært en sentral person i det norske bluesmiljøet. Som musiker har han spilt med en rekke band, som Male Blues Band, Tiger City Jukes, Good Time Charlie, Trond Ytterbø Band, Kristin Berglund Band og Kurt Slevigen Band. Han var også bassist for Fleetwoodmac-legenden Jeremy Spencer da han gjorde comeback for ca 10 år siden. I det organiserte bluesmiljøet har han hatt en sentral rolle de siste 16 årene som redaktør av magasinet Bluesnews.
 
alex200
Alexander Pettersen
Han begynte som svært ung i husbandet på Oslos bluesscene, Muddy Waters, der han fikk verdifull rutine ved å spille med mange forskjellige folk, ikke minst amerikanske bluesmusikere. I dag er han en av miljøets mest brukte og ettertraktede trommeslagere. I tillegg til True Believers er han også fast medlem av Billy T Band, som kan se tilbake på to Spellmannspriser de siste årene. Han spiller dessuten med Joakim Tinderholt og det nystartede bandet Soul Train. Han har også vært innleid trommeslager for navn som Steinar Albrigtsen, Gaute Ormåsen og Didrik Solli Tangen.
 
 
 
dag200
Dag Yri
Pianisten fra Eidsvoll har vært utøvende musiker siden 70-tallet. Han har spilt med en rekke forskjellige artister. bl a. Ottar “Big Hand» Johansen, Eric Andersen, Texas Twisters og bluesbandet Larsens Last Chance, der han en periode på 90-tallet også spilte sammen med Vidar Busk. Dag Yri etablerte sitt eget studio på 80-tallet, et innspillingsstudio som han har drevet kontinuerlig siden da.